IK BEN VICKY EEN MAKER EEN PRENTJESMAKER

Ik ben Vicky Bogaert en ik maak prentjes.
Allerlei soorten prentjes, maar hier deel ik graag mijn getekende prentjes. En enkele daarvan kan je zelfs kopen, mocht je dat willen.

 

In 2006 studeerde ik af als fotograaf, nadien volgde ik opleidingen grafische en illustratieve vormgeving. Ik leerde ook video’s te maken. En nu ben ik volop met animatie bezig. 

Zoals je merkt, houd ik niet van kiezen. Ik vind dat nergens voor nodig.
Ik leer gewoon heel graag bij, elke dag. En zoek naar verschillende manieren om een verhaal te vertellen.

Ik wil niet elke dag de hele dag hetzelfde doen. Ik denk niet dat me dat een betere (prentjes)maker maakt. Ik denk dat net af en toe eens over het muurtje gaan kijken heel boeiend is.
Dat is waar creativiteit voor mij om draait: het eens op een andere manier bekijken. Nadenken over een andere aanpak. De begane paadjes eens verlaten en jezelf en je kijker uit te dagen.

Dus voila. Ça c’est moi.

 

"A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects."

Robert A. Heinlein
in de Wonderkamer - Prentjesmaker

IK MAAK NOG PRENTJES:

Vicky Bogaert - the untold

the untold

onder de noemer "the untold" maak ik visuele verhalen voor ondernemers, organisaties en artiesten. Ik doe dit via fotografie, videografie, illustratie en animatie.

Silver Lining Studio

hier maak ik illustratief werk via lasercutting en papercutting. Ik heb ook een webshop met juwelen en decoratieve objecten.

in de Wonderkamer - Prentjesmaker

in de Wonderkamer

mijn wonderlijke creatieve studio op kindermaat. Elke wonderkamer is zelf ontworpen en geïnspireerd door een kunstenaar. Een knutsellabo, speelse kunsteducatie en fotostudio in één.